Workshops

Naast de workshops vermeld op deze pagina zijn er meer in ontwikkeling:
Denk aan je eigen probiotica maken, natuurzalven, verwerken van kruiden. 


Workshops voedselverwerking

Altijd al meer willen leren hoe je zelf je eigen groenten en fruit kunt inmaken?
Zelf je eigen jam, azijn, zuurkool of chutney maken?
Met zoveel mogelijk pure ingrediënten?
Dan ben je bij mij aan het goede adres. 
Ik leer het je graag. 
Zelf sta ik voor duurzaam, puur en eerlijk eten. 
Dit vind je in de workshops terug: o.a. dat er wordt gewerkt met onbespoten, lokaal geteelde groenten. 
En het leuke: het is simpeler dan je denkt!
Of je nu een keukenprinses bent of 2 linkerhanden hebt in de keuken? 
De workshops zijn voor iedereen toegankelijk. 
Na afloop krijg je een handout mee, zodat je er ook thuis mee verder kunt experimenteren. 


Ik geef de workshops vanuit mijn eigen keuken. 
En ze vinden plaats in kleine groepjes (max. 6 personen).
Op locatie komen behoord tot de mogelijkheden. 

Meer informatie vind je op de eigen pagina's van de diverse workshops.  

ZUURKOOL en AZIJN MAKEN

BASIS WORKSHOP JAM, CHUTNEY, ZOETZUUR

Heb je zin om een keer aan te sluiten? 

Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn huis. 

In de agenda kun je diverse data vinden van workshops die gepland staan. 

Wil je met je buurvrouw, tuinclub, mensen van je kookclubje, vriendinnen, tante, partner, collega's een uitje plannen? 

Een datum in overleg is mogelijk.
Liever op eigen locatie?
Vraag naar de mogelijkheden! 
Geen vraag is te gek.