De persoon achter Ontdek Jouw Natuur ben ik, Sandra Habers-Bokkers.

Jarenlang werd mijn werkzame leven ingevuld als microbiologisch analist in het ziekenhuis. In de zomer van 2018 ging even het licht uit en kwam ik thuis te zitten met een burn-out. Op werkgebied was het duidelijk: terugkeer naar mijn oude functie zag ik niet zitten. Analist als beroep is niet waar mijn passie ligt, dat was me toen duidelijk. Wat ik wel wou gaan doen was me op dat moment niet duidelijk. Ik was de verbinding met mezelf verloren.

 

Na een periode van rust heb ik vrijwilligerswerk opgepakt. Als ik in mijn eigen tuin en moestuin bezig was, was ik op mijn best. Vanuit deze basis heb ik op een aantal groene, sociale plekken heb ik op verschillende werkgebieden ervaring mogen op. Dit waren allemaal bedrijven waar groen, duurzaamheid, voedselvoorziening en het sociale aspect de boventoon voeren. Het werd mij duidelijk dat ik in mijn element was als ik bezig was met planten, moestuin, kruiden. Ook kwam het aspect verbinding naar voren, in alle facetten, de verbinding met de aarde, de verbinding met jezelf en de verbinding tussen aarde, voedsel en mens.

 

Het verbinden met mezelf (mijn intuïtie, mijn weten) heeft in oktober 2020 een boost gehad nadat ik een Access Bars class heb gevolgd. Daarna heb ik meerdere bodyproces workshops gevolgd. Dit zorgde voor zoveel meer ontspanning en ontlading van vastgezette stress. Het bracht me uit het hoofd, terug in mijn lijf. Door de ontlading was er weer ruimte voor actie, om te creëren, om vervolgstappen te zetten. 

 

Het resultaat hiervan is dat ik in mei 2021 mijn bedrijf ''Sandra Habers - Ontdek Jouw Natuur'' opgericht.

Mijn missie met Ontdek Jouw Natuur is om mensen kennis te laten maken met al het moois wat de aarde en we onszelf te bieden hebben. Om weer meer te verbinden met alles om ons heen, inclusief ons voedsel en onszelf. 

 

Agenda