Wil je ergens aan deelnemen? 

Aanmelden kan via een mailtje, een bericht via de app doen of een belletje via contactWil je eerst meer info over een onderwerp? Vraag gerust.

De activiteiten vinden, tenzij anders vermeld, plaats bij mij aan de keukentafel in Harreveld. De workshops zijn in kleine groepen om zo de aandacht voor iedereen te hebben. Ook zijn de workshops een privé groep (min. 3 personen) te boeken.

Heb je zelf een leuke locatie en eigen netwerk? Ik kom graag op locatie en organiseer het samen met jou. Stuur me even een berichtje en dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn 💫

Agenda winter / voorjaar 2024

✨ Energetische uitwissel ochtend (9.30-12.30)
Vrijdag 9 februari

Woensdag 21 februari
Maandag 11 maart
Woensdag 27 maart

Een ochtend heerlijk ontspannen en in verbinding met elkaar. Je geeft een sessie en je ontvangt er 1. Dit kan Access bars, een bodyproces, reiki of misschien wel een andere methode zijn waar ik zo niet aan denk. Wil je er ook bij zijn? Gezellig. Ik zorg voor de behandeltafels, warme dekentjes, kussen en lekkers om te eten en drinken tussen de sessies door. Kosten 15 euro per ochtend.

💚 Winterworkshop natuurlijke middeltjes maken
In het najaar worden er weer nieuwe data gepland. 
Een natuurlijke spierbalsem maken, een ondersteunende thee voor bij verkoudheid samenstellen, een krachtige hoestdrank maken en misschien nog wel meer. Je gaat naar huis met diverse zelfgemaakte middeltjes werkzaam bij verkoudheid en hoesten. Ook ontvang je veel info en tips om er thuis verder mee aan de slag te gaan. Kosten 35 euro

💚 Workshop natuurlijke zalven maken
Dinsdag 27 februari, 10-12.30
Woensdag 20 maart, 10-12.30
In deze workshop ga ik je stap voor stap leren om zelf zalf te maken op natuurlijke basis (met bijenwas, olie en planten/kruidenKosten 35 euro. 

🍵 Verbindingslunch
Nieuwe data volgen snel.
Een lunch bij mij aan de keukentafel. In goed gezelschap gaan we genieten van een lunch die bestaat uit pure en zoveel mogelijk onbewerkte voedingsmiddelen. Een maaltijd voedend voor lichaam en geest.  Dieetwensen zijn aan te geven. Kosten 15 euro. 


🌱 Moestuin cursus voorjaar:

Woensdag 6 maart,13 maart, 27 maart, 24 april VOL

Donderdag 4 april, 11 april,18 april, 25 april VOL

Vrijdag  12 april, 19 april, 26 april en 17 mei

Woensdag 10 april, 17 april, 15 mei, 22 mei 

Vier keer komen we in de ochtend samen om laagdrempelig te leren over natuurlijk moestuinieren, waarvan we ook 1x gaan kijken in mijn eigen moestuin. Je krijgt alle info ook digitaal, mocht je een les missen kun je altijd terug lezen wat er die les is besproken. Ik tuinier met de natuur mee, op ecologische wijze.
Tijdens deze cursus komt o.a. aan bod:
* de bodem en bodemleven, bemesting
* plan maken voor je eigen moestuin (indien gewenst)
* bespreken we een flink aantal groenten en (eetbare)bloemen
* tips en inspiratie om zo veel mogelijk kunt genieten van je moestuin i.p.v. dat het een last wordt
* en wat er allemaal nog meer aan tafel ter sprake komt. 
De kosten zijn laagdrempelig gehouden: €50 voor 4x zodat iedereen kan deelnemen.

Andere mogelijkheden, niet gepland: 

🍓 Workshop jam en zoetzuur inmaken 

🧅 Workshop groenten fermenteren

🌱 Workshop kruiden in de keuken (zomer)


Interesse in 1 van de bovenstaande workshops, deze zijn in overleg te plannen. Bij minimaal 2 deelnemers prikken we samen een datum. 


Staat er iets leuks tussen en komt de data je niet uit. Laat het me weten, bij meer animo plan in overleg een nieuwe datum in. 

Wil je op de hoogte worden gehouden van komende activiteiten? Dat kan via deze link. 

Zie ik je bij 1 van de activiteiten? 

Sandra Habers

06 46 16 74 05
Email: info@sandrahabers.nl
www.sandrahabers.nl