Zit je vast in je hoofd?
Ben je vaak moe?
Spoken er allerlei gedachtes door je hoofd?
Vind je het moeilijk om knopen door te hakken?
Heb je meer last dan plezier van je lichaam?
Zou je dit willen veranderen in een helder hoofd, je energiek voelen en het hebben van meer gemak en plezier met je lichaam? Een access bars behandeling kan je hierbij helpen.

Access Bars is een zachte hands-on behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Tijdens de behandeling lig je heerlijk ontspannen aangekleed op mijn behandeltafel terwijl ik een aantal punten op je hoofd of lijf zachtjes aanraakt. Dit geeft direct ontspanning, energie, rust en ruimte.

Zelf heb ik in september 2020 mijn eerste Access Bars sessie mogen ontvangen, in oktober het proces mezelf aangeleerd en op regelmatige basis het proces met anderen uitgewisseld. En wauw: het heeft me zoveel gebracht in een hele korte tijd. Mijn leven is op veel vlakken vooruitgegaan en veranderd nog steeds. Een aantal dingen die ik ervaar zijn: fysiek sterker geworden, veel lichamelijke kwaaltjes zijn verdwijnen, het leven ‘loopt’ makkelijker, meer rust en ruimte in mijn hoofd en veel meer energie. Het heeft mij geholpen om mijn motor weer aan te slingeren na een burn-out

Interesse in een energetische oppepper? 
De sessies duren anderhalf uur en zijn 50 euro.

Wil je meer: ik heb momenteel een aanbieding van 3 sessies voor 111 euro.
Drie sessies waarin je meer en diepere lagen kunt bereiken.

Interesse? Neem contact op, dan plannen we een datum in. 

Iedereen is welkom 💚

 

Nu extra onder de aandacht in de huidige tijd waarin we leven: 

Acces Bodyproces RNA (35 euro per sessie)

Je gaat aangekleed liggen op een behandeltafel en leg zachtjes mijn handen op verschillende plekken op je lichaam. De sessie duurt ongeveer een uur.

Ontdoe jezelf niet alleen van alle lading m.b.t .Covid, vaccinaties en testen, maar ook alle overtuigingen, meningen, polariteiten, acties ed van anderen welke invloed hebben op jou. Reacties op vaccinaties en testen kunnen worden omgekeerd. Werk je veel met mensen, merk je dat de afgelopen tijd veel spanning in je lijf heeft veroorzaakt en/of heb je de neiging om anderen te helen? Dan geeft dit body process jou zeker ook veel rust en ruimte.